Onze merken

Ontdek het ruime aanbod.
Met meer dan 10 merken in het portfolio, is de kans groot dat het merk van jouw voorkeur vertegenwoordigd is bij Louwman. Louwman is officieel merkdealer van Toyota, Mercedes-Benz, Fuso, Peugeot, Lexus, Kia, Suzuki, Mazda, Opel, BYD, Microlino, smart en Mitsubishi.
Personenauto's
Bedrijfswagens
Toyota

Toyota

Geroemd om de efficiënte hybride aandrijflijnen en betrouwbaarheid. Toyota biedt een ruim aanbod (hybride) modellen, met onder andere de compacte Yaris en 's werelds meest verkochte auto - de Corolla.
Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Hoogwaardige afwerking en innovatieve technologie, dat is wat de huidige Mercedes-Benz modellen kenmerkt. Onder het Mercedes-EQ label zet het merk actief in op elektrificatie van het aanbod, van A-Klasse tot S-Klasse.
Peugeot

Peugeot

Een eigen gezicht, comfortabel rijplezier en een breed aanbod modellen. Bij Peugeot vind je naast modellen met reguliere benzine- en dieselmotoren ook plug-in hybride- en volledig elektrische varianten.
Lexus

Lexus

Topklasse met een duurzame aandrijflijn. Het aanbod van Lexus bestaat uit comfortabele limousines en hoogwaardige SUV's, in de meeste gevallen uitgerust met een efficiënte hybride- of volledig elektrische aandrijflijn.
Kia

Kia

Geliefd onder zakelijk rijders door de complete uitrusting en 'value for money'. In het aanbod van Kia vind je uiteenlopende modellen, van de compacte Picanto tot de eigenzinnige, 100% elektrische EV6.
Suzuki

Suzuki

Efficiënte aandrijflijnen, een complete standaarduitrusting en een range van compacte stadsauto tot robuuste SUV. Suzuki biedt in het modellengamma zowel mild-hybrid, full hybrid als plug-in hybrid modellen.
Mazda

Mazda

Dynamische rijeigenschappen, luxe afwerking en in veel gevallen een hoog trekgewicht. In het aanbod van Mazda vind je zowel sportieve hatchbacks als SUV's met deze kenmerken. Ook de keuze voor 100% elektrisch is mogelijk, met de MX-30.
Mitsubishi

Mitsubishi

SUV's met een eigen gezicht en in veel gevallen met een plug-in hybride aandrijflijn. Naast de Mitsubishi Exclipse Cross PHEV en Outlander PHEV vind je bij Mitsubishi ook de compacte Space Star en de robuuste L200 pick-up.
smart

smart

Smart staat voor premium kwaliteit, intelligente functies en eigentijds design. Laten we samen de kracht van elektrisch rijden omarmen, meegaan met de behoeften van de tijd en grenzen blijven verleggen. Ervaar zelf de #1 en #3.
Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz Vans

Perfect voor het comfortabel vervoeren van goederen of personen. Naast de brandstofaangedreven uitvoeringen zijn de Mercedes-Benz bedrijfswagens ook leverbaar als 100% elektrische 'eVans'.
Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks

Trucks you can trust. De Mercedes-Benz trucks staan bekend om de hoge betrouwbaarheid en vooruitstrevende technologieën. In het aanbod vind je trucks voor diverse toepassingen, van internationaal transport tot bouwverkeer.
Peugeot bedrijfswagens

Peugeot bedrijfswagens

Het bedrijfswagen-gamma van Peugeot bestaat uit de compacte Partner, de veelzijdige Expert en de robuuste Boxer. Modellen die stuk voor stuk ook met een 100% elektrische aandrijflijn verkrijgbaar zijn.
Toyota bedrijfswagens

Toyota bedrijfswagens

Dankzij het brede aanbod is er altijd een Toyota bedrijfswagen waarop je kan vertrouwen. De Proace-range biedt zowel modellen voor goederen- als personenvervoer, welke ook leverbaar zijn met een 100% elektrische aandrijflijn.
Fuso Trucks

Fuso Trucks

In het aanbod van Fuso vind je de veelzijdige Canter in diverse uitvoeringen, klaar voor elke uitdaging. Van bevoorrading in de stad met de elektrische eCanter tot het zware werk in de bouw met de Canter 4x4.
Opel

Opel

Eigenzinnig, praktisch en compleet. De nieuwe Opel modellen zijn populair bij de zakelijke rijder. Mede dankzij de mogelijkheid om te kiezen voor een plug-in hybride of - in de compactere modellen - een volledig elektrische aandrijflijn.
Opel bedrijfswagens

Opel bedrijfswagens

In het ruime aanbod van Opel bedrijfswagens vind je precies wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. De bedrijfswagens zijn leverbaar met zuinige verbrandingsmotor of een volledig elektrische aandrijving: van de compacte Combo tot de robuuste Movano.
BYD

BYD

Maak kennis met BYD: 's werelds grootste elektrische autofabrikant. De BYD modellen onderscheiden zich met een bijzonder complete standaarduitrusting en vooruitstrevende technologieën, waaronder de 'Blade Battery'.
Microlino

Microlino

De Microlino past in 1/3 van de ruimte van een gewone auto en heeft een voordeur voor directe toegang. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Microlino veel ruimte met comfortabele zitplaatsen voor twee volwassenen.