Mobiliteitsoplossingen

Maatwerk invulling voor jouw bedrijf.
Van wagenparkbeheer tot aangepast vervoer; geen uitdaging is ons te groot. Wij werken intensief samen met o.a. Driven, Alcredis, Fietsvoordeelshop en Welzorg. Bedrijven die net als wij onderdeel zijn van de Louwman Group. Als Louwman Zakelijk brengen wij deze elementen samen tot een totaaloplossing op maat. Hierdoor zijn wij in staat jou compleet te ontzorgen op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord.

Totaalmobiliteit

Voor de zakelijke markt werken wij samen met Driven, onze mobiliteitspartner en -net als wij- onderdeel van de Louwman Group. Samen met Driven bieden wij een totaalpakket op het gebied van mobiliteit. Van (Deel)auto, bestelwagen tot fiets of OV. Allemaal in te zetten voor een flexibele periode. Voor een dag, een paar maanden, een jaar of langer. Zo zijn we een partij die je volledig ontzorgt. Van contract, onderhoud tot service. En dat alles op 1 factuur.

Shortlease

Eenvoudig en snel een auto leasen voor een relatief korte periode? Wij helpen je graag zorgeloos op weg met shortlease. Stap morgen nog in een Louwman auto die aansluit op jouw wensen.

Zakelijk leasen

Ben je een zakelijk rijder of wagenparkbeheerder? Wij kunnen jou vrijwel altijd helpen met je mobiliteit. Of het nu gaat om full operational lease, netto operational lease of financial lease; Louwman heeft de best passende oplossing voor je.

Aangepast vervoer

Ook voor auto-aanpassingen of een auto op maat in combinatie met onze mobiliteitsoplossingen zijn wij je graag van dienst. Hierbij kan je denken aan o.a. instapbeugels, aanpassingen voor rolstoelvervoer of aangepaste pedalen.

Wagenparkbeheer

Voor wagenparkbeheer ben je bij Louwman Zakelijk aan het juiste adres. Wij kunnen je als zakelijk rijder of wagenparkbeheerder vrijwel altijd helpen met mobiliteit. Vraag een vrijblijvende wagenparkscan aan.

Diplomatic sales

Louwman welcomes you to the Netherlands. We are specialized in diplomatic sales. Louwman Dealer Group is official dealer of the brands Toyota, Lexus, Suzuki, Peugeot, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, smart and Mitsubishi.

Financial Lease

Ben je ondernemer en wil je beschikking hebben over een auto voor je bedrijf? Dan kan Financial Lease een passende oplossing zijn. Bij Financial Lease wordt alleen de investering van de auto gefinancierd en word je economisch eigenaar van het voertuig.

Full Operational Lease

Zakelijk leasen komt het meeste voor in de vorm van Full Operational lease. Dat is ook niet zo vreemd. Met Full Operational Lease zitten namelijk alle kosten al in het maandbedrag inbegrepen zonder vervelende verrassingen.

Netto Operational Lease

Met Netto Operational Lease ben je vrij om zelf zaken als onderhoud & reparatie, banden, vervangend vervoer en de autoverzekering te regelen. Maximale vrijheid om te kiezen hoe je de zakelijke auto wilt leasen.