Shortlease

Shortlease

Stap morgen nog in een Louwman auto

Eenvoudig en snel een auto leasen voor een relatief korte periode? Wij helpen je graag zorgeloos op weg met shortlease. Stap morgen nog in een Louwman auto die aansluit op jouw wensen.
Neem contact met ons op

Bij Louwman vind je een ruim aanbod merken en modellen, met o.a. Toyota, Lexus, Suzuki en Mercedes-Benz. Dit stelt ons in staat jou altijd van een auto te voorzien die voldoet aan jouw voorkeuren, van een compact model tot een ruime bestelwagen.

De voordelen op een rij:
  • Eenvoudig kiezen
  • Snel, duidelijk, en transparant
  • De volgende werkdag geleverd
  • Dagelijks opzegbaar na 1 maand
  • Geen vervelende verrassingen achteraf
  • Je betaalt nooit teveel

Korte termijn leasen voor een langetermijnrelatie

Deze gedachte sluit mooi aan bij onze belofte. Bij Louwman willen we de mobiliteit van a tot z voor jou regelen. Ook shortlease mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Wij begrijpen dat je niet vast wil zitten aan een contract van meerdere jaren. Daarom kun je zelf de looptijd bepalen, wat al vanaf één maand mogelijk is. En na deze periode van één maand is dit contract weer opzegbaar. Maak je langer gebruik van de auto? Geen probleem! Je wordt namelijk alleen gefactureerd voor de periode dat je de auto gebruikt. En wanneer je minder kilometers rijdt dan vooraf ingeschat, dan wordt dit ook aangepast in de factuur; wel zo eerlijk.

Geen onverwachte verrassingen

Het spreekt voor zich dat ook bij Louwman Shortlease alles is inbegrepen in het maandbedrag. Denk hierbij aan zaken als wegenbelasting, verzekering, 24/7 pechhulp in Nederland, reparatie, onderhoud en banden. Er zijn geen verborgen kosten. Een totaalpakket waardoor je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Er zijn nogal wat momenten te bedenken waarop je kort over een leaseauto wilt beschikken. En het mooie is dat je het razendsnel geregeld heeft. Vaak kun je morgen je nieuwe auto al starten. Laat het ons even weten als je morgen al zorgeloos wil rijden. Ook voor meer informatie over de mogelijkheden en onze flexibele contracten staan we natuurlijk voor je klaar.
Neem contact met ons op