Totaalmobiliteit

Totaalmobiliteit

Driven by Louwman

Voor de zakelijke totaalmobiliteit heeft Louwman Mobility Solutions het label Driven. Met advies op maat helpen wij werkgevers en werknemers met hun mobiliteitsvraagstukken. Zodat mobiliteit kostenefficiënt, flexibel, duurzaam en gemakkelijk ingezet wordt.
Neem contact met ons op

Wij bieden een totaalpakket op het gebied van mobiliteit. (Deel)auto, bestelwagen, fiets of OV. Allemaal in te zetten voor een flexibele periode. Voor een dag, paar maanden, een jaar of langer. Zo zijn we een partij die je volledig ontzorgt. Van contract, onderhoud tot service.

 

Maatwerk

Het gaat al lang niet meer alleen om het van A naar B verplaatsen van mensen, of het motiveren met een leaseauto. Het gaat om een persoonlijke oplossing op maat, maar dan wél een die werkbaar is voor het hele bedrijf. We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Het doel van dit kennismakingsgesprek is om de huidige situatie in kaart te brengen en duidelijkheid te krijgen over jouw wensen op het gebied van mobiliteit.

Wil je besparen op jouw mobiliteitspark & regeling(en)? Overweeg je thuiswerken extra te gaan stimuleren? In hoeverre kan mobiliteit bijdragen aan vitaliteit en duurzaamheid? Allemaal actuele vraagstukken waarbij wij kunnen helpen.

 

Wil je een advies op maat?

Dan voeren wij graag vrijblijvend de mobiliteitsscan uit voor jouw bedrijf. Tijdens deze scan staat wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Hoeveel medewerkers hebben een leaseauto? Hoeveel leaseauto’s staan tijdens kantoortijden stil? Hoeveel medewerkers wonen binnen een straal van 15 km? Als resultaat ontvang je een adviesrapport. Op een vernieuwde manier kijken naar mobiliteit levert vaak verrassende inzichten en kostenbesparingen op!
Neem contact met ons op