Succesverhalen

Deze bedrijven gingen je voor.
Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen, wat de mogelijkheden zijn of denk je bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het wagenpark? Ontdek welke bedrijven je voor gingen en wat de afwegingen zijn geweest in het vernieuwen en/of uitbreiden van het wagenpark.

30x Toyota Corolla Touring Sports Hybrid voor KONE Nederland

KONE Nederland – één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van liften, roltrappen en automatische deuren – timmert hard aan de weg als het gaat om het verduurzamen van het wagenpark. Onlangs werden hier vanuit Louwman Den Haag in één klap 30 Toyota's Corolla Touring Sports aan toegevoegd.

Stedin neemt elektrische Peugeot e-Experts in ontvangst

Stedin heeft gekozen voor de 100% elektrische Peugeot e-Expert. De eerste serie uit een totaal van 200 exemplaren is inmiddels in gebruik genomen. Na verschillende modellen getest te hebben kwam de e-Expert als winnaar uit de bus.

40 elektrische Peugeots voor ManpowerGroup

Op 8 juli 2022 heeft ManpowerGroup afgetrapt met het vernieuwen van het wagenpark, door hier 40 elektrische Peugeots aan toe te voegen. Het is de eerste levering van een totaal van 186 elektrische Peugeots. ManpowerGroup is al sinds 1948 wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen.

ORAM Ondernemend Amsterdam neemt Toyota Mirai in ontvangst

Kees Noorman, directeur van Oram koos voor de Toyota Mirai, de waterstofauto van Toyota. De auto werd afgeleverd door onze Accountmanager Stefan de Langen. Deze mooie 5-jarige samenwerking is tot stand gekomen met ORAM - Ondernemend Amsterdam, Louwman & Parqui B.V., Alcredis Finance BV en Toyota Amsterdam Zuid-Oost.

Uitbreiding elektrisch wagenpark Woningstichting Anna Paulowna

Woningstichting Anna Paulowna is al tijden bezig met verduurzaming binnen de werkzaamheden. Onlangs werd hier nog een mooie stap in gemaakt door het toevoegen van twee Toyota's Proace Electric. Een mooie uitbreiding van het elektrische wagenpark. De auto is volledig gebruiksklaar afgeleverd en naar wens samen gesteld in samenwerking Sortimo bedrijfswagen inrichting en een pakkende belettering van Zeeman Reclamegroep B.V.

34 Aygo's voor franchisenemers

In samenwerking met LeaseBuddy hebben wij 34 Toyota Aygo’s aan verschillende franchisenemers mogen leveren. Dit zijn o.a. SpareRib Express, SushiPoint, Shabu Shabu en De Beren Restaurants. Deze auto's worden ingezet voor bezorging en zijn dankzij het compacte formaat ideaal voor de stedelijke gebieden. Alle auto’s zijn voorzien van belettering van Eipi Belettering.

GVB neemt Toyota Proace Electric Shuttle Verso in ontvangst

GVB, de openbaar vervoerder van Amsterdam, koos voor de Toyota Proace Electric Shuttle Verso. Onze accountmanager Stefan de Langen verzorgde de aflevering van deze elektrische personenbus. De samenwerking is tot stand gekomen door uiteraard GVB, Louwman Amsterdam, Elif Inel & Erwin Jongh.