30x Toyota Corolla Touring Sports Hybrid voor KONE Nederland

30x Toyota Corolla Touring Sports Hybrid voor KONE Nederland

KONE Nederland – één van de wereldwijde marktleiders op het gebied van liften, roltrappen en automatische deuren – timmert hard aan de weg als het gaat om het verduurzamen van het wagenpark. Onlangs werden hier vanuit Louwman Den Haag in één klap 30 Toyota's Corolla Touring Sports aan toegevoegd.

De hybride Toyota modellen worden bereden door de servicemonteurs van KONE Nederland. Met zo'n 35.000 km per jaar en dagelijks meerdere adressen, is er geen tijd om te laden, waardoor hybride-elektrisch een ideale uitkomst biedt. Een mooie stap richting het ultieme doel: een CO2 neutraal wagenpark.

toyota_corolla_kone-nederland_aflevering_den-haag toyota_corolla_kone-nederland_inrichting
Voor KONE Nederland waren het duurzame aspect, het scherpe leasetarief en het gemiddelde verbruik van 4,5 l/100 km doorslaggevend om van de huidige diesel stations over te stappen op de Corolla Touring Sports. De Corolla TS Hybrid biedt een royale bagageruimte van 598-1.606 liter en is in het geval van KONE voorzien van een specifieke bedrijfswageninrichting door Sortimo uit Moordrecht.

Denk je ook aan het verduurzamen van het wagenpark? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een mobiliteitsscan.
Neem contact met ons op