Netto Operational Lease

Netto Operational Lease

De touwtjes zelf in handen

Bij Operational Lease onderscheiden we twee vormen: Full Operational Lease en Netto Operational Lease. Met de laatste ben je vrij om zelf zaken als onderhoud & reparatie, banden, vervangend vervoer en de autoverzekering te regelen. Je hebt daarmee zelf de touwtjes volledig in handen. Maximale vrijheid om te kiezen hoe je de zakelijke auto wilt leasen.

Voordelen Netto Operational Lease

Netto Operational Lease staat vooral bekend om de off-balance financiering. Daarnaast bepaal je zelf hoe je het operationele gedeelte invulling geeft. Zowel economisch als juridisch eigendom van de auto liggen bij de leasemaatschappij. Hierdoor houd je als ondernemer geld over voor investeringen of de dagelijkse bedrijfsvoering. Er is geen restwaarde risico en aan het einde van de looptijd bepaal je zelf of je de auto wilt overnemen of dat je deze weer bij ons inlevert. Het geeft dus flexibiliteit en voordelen, wat wil een ondernemer nog meer? De voordelen onder elkaar gezet:
  • Aantrekkelijke, lage tarieven
  • Geen restwaarde risico
  • Versneld aflossen mogelijk
  • Auto staat niet op de balans
  • Overname leaseauto na einde looptijd mogelijk
  • Leasetermijnen staan als kosten in verlies- en winstrekening
  • Operationele deel zelf in te vullen
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of hebben we je interesse gewekt? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een passende offerte aan voor de auto naar wens.

Toch alles graag uit handen geven?

Besluit je toch om niet te kiezen voor Netto Operational Lease omdat je volledig ontzorgen belangrijk vindt en ook zaken als verzekering, onderhoud & reparatie, winterbanden en brandstof via ons geregeld wilt hebben? Kies dan voor Full Operational Lease. Voor meer informatie staan onze adviseurs voor je klaar.

Vragen en contact

Heb je nog vragen of mogen we je helpen bij het uitzoeken en configureren van jouw nieuwe auto, neem dan contact op met onze zakelijke markt adviseurs. Zij zullen je ondersteunen bij alle vragen en helpen je graag op weg. Kijk op onze Team-pagina voor directe contactgegevens van onze adviseurs of neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op